HOME


Poker Strategie voor beginners

De eerste tip voor alle nieuwe spelers - niet spelen met veel handen. Dat wil zeggen, spelen strak. Je moet begrijpen dat de meeste van de tijd dat de andere speler een betere starthand dan de jouwe. Tuurlijk, je hand kan verbeteren op de flop, maar vaker als je het spel start met een slechte hand, zul je niet een betere hand te krijgen na de flop online gokkasten.

Dus, je hebt besloten om te spelen alleen met goede starthanden, maar wat is een hand? In Texas Hold'em goed uitgangspunt handen - het is meestal of twee hoge kaarten of een paar. Handen als T-K-T en D zijn sterk en elk paar T-T 9,9.

Kleinere paren en twee minder hoge kaarten zijn moeilijker te identificeren. Met kaarten in T, T-10, K-D kunt u de macht hebben, maar als je tegenstander een kaart, zoals de T-K of AQ u wellicht meer moeite hebben als u flopt leert.

Met paren van onder 8.8 en kan ook spelen, maar vaak flop omvat één of meer hoge kaarten (overcards). Dan, als de tegenstander sterk zal zijn op de flop, je zal waarschijnlijk worden geslagen. Hoe lager je paar is waarschijnlijk te vallen op de flop overrkarta. Bijvoorbeeld, om een ​​2-2 kaarten te spelen na de flop, moet een derde 2-ka op de tafel.

Denk aan je positie aan de tafel

In Texas Hold'em, spelers zijn in dezelfde volgorde als in de loop van de partij. Wanneer deze functie is belangrijk. Dat is de plaats waar je zit in de handel lijn.

De laatste positie betekent dat je zit op de knop of plaats dicht bij haar recht. Als je gaat zitten in deze positie, zul je later handelen in elke inzetronde. Dit is een groot voordeel te laat handelen, omdat alle tegenstanders hun bedoelingen moeten aankondigen voordat je aan de beurt. Wanneer je zit in vroege positie, weet je niet wat te verwachten van de spelers achter je. U heeft geen aanwijzingen over de kracht van hun handen hebben.

Daarom worden in de laatste positie - het is een duidelijk voordeel, en daarom kan met veel handen spelen in late positie dan in de eerste. Met handen als T-B of 4-4 is veel makkelijker om te spelen vanaf de laatste positie. Als de flop is slecht voor je en iemand voor je maakt een grote inzet, kaarten zijn makkelijk te verliezen. Als niemand inzet, je hand is waarschijnlijk goed, en je kunt gaan en spelen met het vertrouwen.

Tijdens een spelletje poker, kunnen vertrouwen

Een van de meest kostbare fouten in poker - is te klein weddenschappen. Wanneer u geld op de bank te zetten, moet je het lastig voor iedereen die wil om het te nemen van wat je doet. Zeker weddenschappen hebben verschillende voordelen. Ten eerste, u stopt met de tegenstanders zien de volgende kaart voor gratis en het verbeteren van hun handen. Je kunt niet voorkomen dat spelers van het zien van een andere kaart, maar je moet om ze te laten betalen.

Ten tweede, elke keer je inzet, is er een kans dat je tegenstanders zullen folden. Uw kansen op het winnen van de pot stijging met minder spelers in het spel. Als elke speler zal folden, win je de potBest ED Medications and Drugs for Erectile Dysfunction in Males

www.Drugscom


2016. All Rights Reserved.