HOME


Waterblock

1. Meer plezier aan de tafel

Poker mag de pret te brengen. Maar hij doet niet mee.Achteraf realiseer ik me dat het leuk was toen aan de tafel zitten interessante persoonlijkheid waterblock.nl. Ze hadden leuke verhalen, of ze geïnteresseerd waren in mijn.

Als ik thuis ben met mijn vrienden, elk van hen heeft zijn "nuances" die behoren alleen voor hen en niemand anders. Het is leuk, maar voor zijn.

Als je speelt in de hal tegen onbekenden is het anders. Maar het moet niet worden. Alles wat ik heb voor "fun" te doen aan de tafel - het is om ..

2. Voor meer informatie voor de tabel spreken

Zet me in het midden van de partij op elk moment en zal moeilijk zijn om te zwijgen me up. Zet me aan de pokertafel in het toernooi en je gewoon knijp een paar woorden van mij. Ik spreek niet tijdens het spelen van poker, als een poging om de concentratie te houden. Ze moest een succesvolle speler.

Maar het is ook noodzakelijk en evenwicht.U hoeft niet een "fan" van de tafel te krijgen, als je donkerder bezoeken de donderwolk. Op het einde, chatten met andere spelers aan de tafel niet nodig om plezier te worden. Het doel is, en de andere - de strategie van het spel.

Wie zijn ze? Welke stijl van spelen? Ze gaan over? Voor de eerste keer aan de pokertafel? Voor zover van cruciaal belang voor hen is dit buy-in? Dit alles logischerwijs zal mij tot het volgende punt ...

3. Kijk voor zwakke plekken

Kijk voor game professionals. Elk van hen weet hoe je een zwakke plek te vinden en raken. Ik speel de kant tot het moment dat ik in het, en onmiddellijk stilgelegd. In plaats van te proberen te analyseren Ik lees iemands blog of het nieuws kijken, wachtend op een nieuwe hand.

In 2015 veranderde ik die drastisch. Ik begon een kijkje op wat mensen doen aan de tafel tot het moment dat ik niet deelnemen in de hand te nemen.

Gelukkig heb ik een hoop pokerspelers vrienden die kunnen helpen met de analyse van de distributies. Ik luisterde naar hen. En al snel realiseerde ik me hoe weinig aandacht die ik besteed aan poker op het moment van het spel zelf te spelen. Mijn vrienden zou vragen over speelstijlen van tegenstanders aan de tafel en de omvang van hun stacks, en ik weet niet het antwoord weet.

4. Schrijf het op en spelen met de distributie

Als je echt van om poker te spelen, de grootste zonde - het maakt niet "huiswerk" te doen, geen gebruik maken van de kennis van andere spelers of je vrienden

Ik was schuldig aan dit voor vele jaren. Maar in 2015 begon hij op het pad van correctie, en dit jaar hoop ik nog beter.

Ik heb veel van interviews met top spelers, en zij kwamen allen tot de conclusie dat een permanente analyse van de handen met vrienden brachten ze op de top van de poker. Als het werkt voor de poker haaien, en moet het op deze Fishu zoals ik komen. We hoeven alleen onthouden / schrijven van gegevens zoveel mogelijk.Best ED Medications and Drugs for Erectile Dysfunction in Males

www.Drugscom


2016. All Rights Reserved.